Roma släppte in två – på stopptid

Roma gick mot en säker seger mot Cagliari då man hade 2-0 efter 90 minuter. Men hemmalaget kämpade sig tillbaka och gjorde smått otroliga två mål på stopptid.

Det såg ljust ut ett tag för Roma i den andra halvleleken borta mot Cagliari. David Pizarro satte 1-0 på straff och Simone Perrotta ökade på till 2-0. Då hade det gått 65 minuter och Cagliari såg ut som ett slaget lag.

Mittengänget var dock inte sugna på att torska på hemmaplan oavsett motstånd. En minut in på övertiden gjorde Diego Lopez 1-2 och ett par minuter senare chockade Daniele Conti Roma då han via en retur satte 2-2.

Roma har gått stadigt uppåt på sistone, men i dag saknade man flera spelare, bland dem Francesco Totti och Philippe Mexes.

Den specielle målskytten Luca Toni, ny från Bayern München, kom in på planen efter 80 minuter.

Femteplacerade Roma är efter poängtappet en pinne bakom Napoli och ytterligare en efter Milan. Cagliari ligger på elfte plats.