Tisdag 27 Sep
Stockholm

Balotelli äcklas av fans – bötfälls

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Inters anfallsstjärna Mario Balotelli har bötfällts av det italienska fotbollförbundet. Detta sedan han i går påstått att människorna i Verona ”äcklar honom mer och mer”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inters unge anfallsstjärna Mario Balotelli var inte nådig mot Chievos fans, eller snarare stadens invånare, efter gårdagens match som Inter vann med 1-0 och där Balotelli avgjorde.

- Varje gång jag kommer hit förstår jag att människorna i Verona äcklar mig mer och mer, sade han när han byttes ut i slutet av matchen.

Veronas borgmästare Flavio Tosi och Chievos president Luca Campdelli har båda kritiserat 19-åringens ordval. Och nu skriver italiensk press att landets fotbollförbund bötfällt Balotelli.

7000 euro ska han betala för sitt uttalande. Och då har han också tvingats be om ursäkt för det inträffade.

- Jag kommer inte att be om ursäkt till dem som förödmjukade mig, däremot till dem som var oskyldiga och som tog åt sig av mitt uttalande, vilket berodde på buropen jag fick under matchen, förklarar Balotelli.

- Jag borde ha förtydligat att fansen i Verona och runt om i Italien som buar äcklar mig. Istället för att njuta av en bra match så föredrar de att förödmjuka mig. Jag är trött på att hela tiden höra rasistiska ramsor när jag spelar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.