Tom Hicks Junior har hamnat i blåsväder med en supporterförening.
1 av 2
Tom Hicks Junior har hamnat i blåsväder med en supporterförening. - Foto: HICKSSPORTSGROUP
Det har inte gått bra för Liverpool den här säsongen. Fansen fruktar att Fernando Torres kommer att lämna klubben om inte de når en Champions League-plats den här säsongen.
2 av 2
Det har inte gått bra för Liverpool den här säsongen. Fansen fruktar att Fernando Torres kommer att lämna klubben om inte de når en Champions League-plats den här säsongen. - Foto: SCANPIX/AP

Liverpool-ägarens son i ordkrig med supportrarna

Bad supporter att dra åt helvete och kallade honom för "fuck face".


Liverpools turbulenta säsong fortsätter. Nu har ägaren Tom  Hicks son, Tom Hicks Junior, hamnat i blåsväder med supportergruppen Spirit of Shankly efter att ha fått ett flertal mail där de ifrågasätter transferbudgeten som tränaren Rafael Benitez har fått.

Organisationsmedlemmen Stephen Horner fick knappast de svar som han hade förväntat sig. Enligt Daily Mail bad amerikanen Horner först att dra åt helvete och kallade honom sedan för en "fuck face".

En chockad Horner fick sedan ytterligare ett mail - men den här gången bad Hicks om ursäkt.

– Stephen, jag ber om ursäkt för att ha tappat humöret och för att ha svurit. Det var en reflexmässig reaktion, stod det i mailet enligt Liverpool Daily Post.

Premier League-klubbens säsong har varit en kaosartat sådan. Laget ligger på en sjundeplats och har redan åkt ut ur Champions League.

Även den ekonomiska situationen är i obalans. Klubben har redan gjort sig av med Andrea Dossena och Andrij Vornoin för att få in mer pengar. Dessutom väntas holländaren Ryan Babel lämna klubben inom en snar framtid. Samtidigt har Benitez sagt att han inte tror att fler spelare än Atletico Madrids Maxi Rodriguez kommer att ansluta till den röda klubben den här månaden.

Utöver det gror rädslan hos Liverpool-fansen som fruktar att lagets superstjärna Fernando Torres kommer att lämna klubben om inte "The Reds" når en Champions League-plats.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!