Söndag 14 Aug
Stockholm

Sensationell comeback i Arsenal

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Veteranen Sol Campbell, med 73 landskamper på meritlistan, gör comeback i Arsenal. Han är aktuell för spel redan mot Johan Elmanders Bolton på söndag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter många om och men gör Sol Campbell comeback i Arsenal. På tisdagen spelade 35-åringen den första halvleken när ”Gunners” vann över West Ham med 4-2 i en reservlagsmatch.

- Det är fortfarande några detaljer att reda ut, men jag har skrivit på för Arsenal säsongen ut och det är fantastiskt, underbart. Den gamla entusiasmen är tillbaka, säger Campbell.

Mittbacken lämnade Arsenal och Highbury för Portsmouth sommaren 2006. Sedan hamnade han i Sven-Göran Erikssons Notts County en kort period men har en tid tränat med ”Gunners”.

Senast han spelade för Arsenal i A-lagssammanhang var i Champions League-finalen 2006. Han har gjort 73 landskamper för England där han under en period var lagkapten och han har medverkat i tre VM-slutspel.

Nu är Sol Campbell aktuell för spel i söndagens match borta mot Bolton där den svenske anfallaren Johan Elmander huserar. Innan dess måste han dock få klart sitt kontrakt med Arsenal.

- Jag är i extas över att vara tillbaka i Arsenal, jag har jobbat väldigt hårt för att nå hit, säger veteranen och fortsätter:

- Arséne Wenger har varit en inspiration. Han har synat mig på nära håll genom att låta mig träna med Arsenal i nästan två månader. Han är inte dum, han skulle inte ha tagit mig tillbaka om han inte gillade vad han sett. Jag har kämpat, jag tror att jag kan bidra med något.

Cambell ryktades tidigare vara aktuell för skadedrabbade Manchester United, vilket dock sir Alex Ferguson dementerade efter en tid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.