Söndag 14 Aug
Stockholm

Liverpool säljer inga stjärnor

1 av 2
2 av 2

Ute ur Champions League, FA-cupen och så ligger Liverpool risigt till i ligan. Läge att sälja lite namnkunniga spelare? ”Vi kommer inte att sälja våra stjärnor”, fastslår klubbdirektören Christian Purslow.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Liverpool har ekonomiska problem och inte blev det ljusare sedan man åkt ur Champions League och ligger dåligt till i Premier League. Dessutom åkte man ur FA-cupen efter gårdagens chockförlust mot Reading.

Det har ryktats en del om att Liverpool kan tvingas sälja stjärnor i sommar för att få ekonomin att gå ihop, inte minst om man missar en topp fyra-placering i ligan, men det förnekas av klubbdirektören Christian Purslow.

- Ingenting kunde vara längre från sanningen än rapporterna om att klubben skulle välja att sälja sina fotbollsstjärnor. Det är tvärstopp, säger Purslow enligt tidningen The Sun.

- Idén att vi någonsin skulle vilja sälja våra toppspelare är helt emot klubbens intressen. Faktum är att vi sedan i somras prioriterar att knyta upp våra ordinarie spelare på förbättrade långtidskontrakt.

Det har spekulerats i att spelare som Steven Gerrard och Fernando Torres (bägge fick för övrigt kliva av i går på grund av skador) kan komma att säljas efter säsongen, och intressenter skulle inte saknas.

- Vi står fast vid att vår startelva är jämförbar med vilken annan som helst i Premier League. Vår plan är att försöka förstärka laget, inte vara så dumma att vi sänker kvaliteten i vår trupp.

Under gårdagen gjorde Liverpool helt klart med den argentinske mittfältaren Maxi Rodriguez, 29, som hämtas från Atletico Madrid. Kanske kan han bli ett lyft för krisklubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.