Söndag 14 Aug
Stockholm

Real budar på jättetalang

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Den spanska jätteklubben redo att lägga ut 100 miljoner kronor för Racing de Santanders jättetalang.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Real Madrid la ner astronomiska summor på spelarköp i somras. Nu är den spanska huvudstadsklubben på hugget igen.

Racing de Santanders 18-årige mittfältare, Sergio Canales, har tagit hela fotbollseuropa med storm. Rykten från England där framför allt Chelsea, Arsenal och Manchester City sägs vara intresserade av den snabbe spelaren har börjat florerat och därför har Real Madrid börjat agera för att inte gå miste om jättetalangen.

Enligt Marca har den vita klubben erbjudit Racing drygt 100 miljoner kronor för säsongens genombrottsspelare. De ska dessutom ha erbjudit Canales ett sexårskontrakt som skulle ge honom 10 miljoner kronor per säsong.

Spelarens amatörskontrakt med Santander går ut i sommaren och där kan klubben tvingas att sälja spelaren för att förhindra honom från att gå som bosman. Samtidigt menar de nuvarande arbetsgivarna att Canales kontrakt förlängs automatiskt på grund av den speltid som han har fått. Det råder med andra ord lite förvirring runt situationen.

Senast Real Madrid gjorde affärer med Racing värvades Ezequiel Garay, men lånades genomgående ut till Racing. Samma sak uppges Real vara villiga att göra den här gången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.