- Foto: Scanpix

Fernando Torres: ”Köp nya spelare”

Krisklubben Liverpool har värvat Maxi Rodriguez. Men det räcker inte, i alla fall inte enligt Fernando Torres: ”Vi behöver en mycket, mycket mer komplett trupp”.


Liverpools anfallsstjärna Fernando Torres uppmanar nu klubbens ägare att köpa spelare. I alla fall om man ska kunna tampas med klubbar som Manchester United och Chelsea.

- Om vi ska kunna dra jämnt med United och Chelsea behöver vi en mycket, mycket mer komplett trupp. Vi behöver fler genuina klasspelare och vi får inte låta våra bästa spelare försvinna, säger spanjoren enligt brittisk press.

Torres är frustrerad, säger att denna säsong skulle bli någonting alldeles extra och en chans att uppnå någonting stort.

Men i ligan går man dåligt, man åkte i veckan ur FA-cupen i omspelet mot Reading och är borta från Champions League. Kvar är Europa League.

- I början av säsongen hade vi inte som mål att vinna Europa League, men det är det vi har kvar nu. Vi måste vi vinna, allt annat än en seger i turneringen skulle vara förfärligt, menar den för tillfället knäskadade stjärnan.

- Vi har i princip ingen chans att vinna ligatiteln nu, men vi måste göra det bästa av situationen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!