Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Milito: "Jag vill döda Balotelli"

- 16/01/2010, 15:19 -
Diego Milito tycker att Balotelli borde växa upp.
1 av 2

Diego Milito tycker att Balotelli borde växa upp.

SCANPIX/AP

Mario Balotelli måste inse att han beter sig som ett barn, menar Milito.
2 av 2

Mario Balotelli måste inse att han beter sig som ett barn, menar Milito.

BILDBYRÅN

Diego Milito tycker att supertalangen Mario Balotelli borde växa upp.

Nyförvärvet Diego Milito har genast gjort succé i sin nya klubb Inter. Han har med sina elva mål i den svartblårandiga tröjan varit en av lagets allra bästa spelare och att han gillar sin nye tränare José Mourinho råder det ingen tvivel om.

En person som han däremot inte hyser särskilt varma känslor för är den 19-årige supertalangen, Mario Balotelli.

– Jag måste vara ärlig, när jag spelade mot honom, och det här vet han, så ville jag döda honom. Nu när han är min lagkamrat - så vill jag fortfarande döda honom, säger argentinaren till Sky Sport.

Balotelli har vid flera tillfällen hamnat i problem med såväl ledare i klubben som motståndarspelare. Milito menar att problembarnet Balotelli borde växa upp och att han endast först då kan bli en riktigt bra spelare.

– Det är så Mario är. Han måste verkligen växa upp. Han är en pojke som behöver mognad och tid. När han väl förstår detta och börjar lyssna på dem som han borde lyssna på, så är jag säker på att han kommer att bli en fantastisk spelare. Alla vet att han är talangfull.