1 av 4
2 av 4
Real Madrid gick på en rejäl mina mot Atletic Bilbao.
3 av 4
Real Madrid gick på en rejäl mina mot Atletic Bilbao. - Foto: Scanpix
4 av 4

Baskerna kan ha gett katalanerna guldet

Real Madrid gick på en rejäl mina mot Atletic Bilbao.


Mötet mellan Atletic Bilbao från Baskien och Real Madrid från huvudstaden avgjordes redan i den tredje minuten. Det var då Bilbaostjärnan Fernando Llorente nickade in det avgörande 1-0-målet hemma på San Mames-stadion.

Den kungliga klubben har dessutom inget att skylla ifrån sig på. Spelare som Kaka, Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso och Karim Benzema spelade alla från start. Men stjärnvärvningarna hade väldigt svårt att skapa de riktigt heta chanserna. Inte blev det bättre av att hemmapubliken frenetiskt hejade fram sina baskiska hjältar.

Real hade inför matchen två poäng upp till Zlatan Ibrahimovics Barcelona. I och med den överraskande förlusten kan katalanerna dra ifrån vid en seger mot Sevilla - tack vare sina baskiska hjältar.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världstvåans sorg – pojkvännen död

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.