Robinho byttes in och byttes ut efter bara 51 minuter.
Robinho byttes in och byttes ut efter bara 51 minuter. - Foto: Scanpix

Mancini förnedrade Robinho - nu kan brassen ryka

Robinho + Robert Mancini = Kollision

Så är läget i Manchester City för närvarande efter att klubbens nye tränare Roberto Mancini bytt in och bytt ut brassestjärnan Robinho efter bara 51 minuter i förlustmatchen mot Everton.

Efter att ha förnedrat den 25-årige anfallaren valde Mancini dessutom att såga honom efter matchen.

- Jag tyckte att Robinho kunde bli en stor spelare för oss, men ibland är en spelare i form, ibland är han inte det.

- Har han en framtid här? Alla spelare jobbar stenhårt under veckans träningar och det är det allra viktigaste. Om han vill ha en framtid i klubben, ja då måste han också börja göra det.

Robinho byttes in sedan Roque Santa Cruz gått sönder efter bara nio minuter. I den 61:a minuten tog Mancini av honom och slängde in Shaun Wright-Phillips. Robinho visade öppet sitt missnöje.

- Jag ville förändra matchbilden i den andra halvleken och då bytte jag ut honom. Jag kan inte oroa mig för vad han tycker, bara om resultatet.

City förlorade matchen med 2-0 på Goodison Park.

/
/
/
/

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

Florida vann efter galna räddningar

Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"