14 av 16
15 av 16
16 av 16

Här blir Tevez kungen av Manchester

Sänkte sin förra klubb med två mål. Alex Ferguson såg inte ut att vara särskilt road.

Manchester City tog en riktig skalp när de vann hemma med 2-1 mot Manchester United i Ligacupen. Givetvis var det den förre Unitedspelaren Carloz Tévez som skulle få bli stor matchhjälte när han gjorde två mål i prestigemötet.

Det var dock Manchester United som började bäst och tog ledningen i den 17.e minuten när walesaren Ryan Giggs tog vara på returen från Wayne Rooneys skott.

Lyckan blev kortvarig för United då Craig Bellamy fixade en straff i den 42.a minuten. Téves steg fram och dundrade in kvitteringen i mitten av målet. Argentinaren var inte nöjd ännu, i den 65.e minuten nickade han även in 2-1 efter ett fint inlägg av Vincent Kompany.

United pressade något oerhört i slutskedet av matchen men Manchester City lyckades behålla ledningen tills visselpipan ljöd

Citys mittfältare Gareth Barry tyckte att det var menat att just Tévez skulle få avgöra.

- Självklart så var det snack om Carlos innan matchen, men han svarade med att utföra en enastående prestation. Det är så det är skrivet i böckerna och på ett sådant sätt som Carlos jobbar så förtjänar han det, säger han till BBC1.

. Nu väntar en returmatch i semifinalen på Old Trafford i den prestigefulla turneringen och Barry och hans City är redo.

- Vi förväntar oss en svår match på Old Trafford. De kommer att pressa oss och ge oss allt vad dem kan. Vi kommer att vara redo.

Tévez firade de båda målen framför förbannade Unitedsupportrar och bör kanske se upp med att göra samma sak ifall den stekhete argentinaren får för sig att näta i Sir Alex Fergusons territorium.

En sak är säkert, Unitedtränaren ångrar nog att han släppte Tevez till lokalrivalen.