Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ribery gör comeback - igen

- 21/01/2010, 17:17 -
1 av 2

Fransmannen gör ett stekhet Bayern München ännu bättre.
2 av 2

Fransmannen gör ett stekhet Bayern München ännu bättre.

Scanpix

Fransmannen gör ett stekheth Bayern München ännu bättre.

Bayern Münchens storstjärna Franck Ribery gör comeback i helgens match mot Markus Rosenbergs Werden Bremen.

Ribery hade först en knäskada och fick sedan en infektion i en tå vilket gjorde att Bayern blev tvungna att klara sig utan fransmannen i mer än tre månader.

Nu har alltså infektionen läkt och lagkamraten Arjen Robben är väldigt förtjust över comebacken.

- Det är viktigt för laget att han återvänder. Franck är en riktig världsklasspelare och tack vare honom så lyckas vi uppnå en helt annan nivå i vårt spel, säger holländaren till Marca.

Det har florerat rykten kring Ribery i flera månader om att fransmannen ska vilja gå till Real Madrid, Robben har i en tidigare intervju uppmanat honom att stanna och menar att han är en väldigt viktig pjäs för Bayern.

- Han tillför med mycket kvalitet, kräver mycket av motståndarnas försvarare och skapar utrymme för andra i laget, säger den förre Real Madrid-spelaren.

Efter en katastrofal start har Bayern nu lyckats ta sig upp på en tredjeplats, bara två poäng bakom ledande Bayer Leverkusen.

De har lyckats vinna de sju senaste matcherna och bör med Ribery i laget kunna bli ännu farligare, om nu fixstjärnan inte tänker för mycket på Real och La Liga.