Onsdag 12 Maj
Stockholm

Lazio föraktar agenten - Kujovic kan bli kvar i HBK

1 av 2
Lazio är på jakt efter Halmstads anfallare Emir Kujovic.
2 av 2
Lazio är på jakt efter Halmstads anfallare Emir Kujovic. Foto: Bildbyrån

Lazio är på jakt efter Halmstads anfallare Emir Kujovic, detta rapporterar calciomercato.com. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Romklubben har gjort allt annat än en bra säsong i ligan och ligger på en svag 16.e plats, bara tre poäng ner till en nedflyttningsplats. Klubben har för tillfället få anfallare tillgängliga och är därför intresserade att värva svensken.

U21-landslagsmannen erkänner att han skulle ha svårt att tacka nej om ett erbjudande skulle dyka upp.

- Roligt, det hade absolut varit intressant. Det är klart att man får se över sina alternativ. Kommer det ett läge med en klubb i Italien som vill ha mig så blir det svårt att tacka nej, säger Kujovic till eurosport.se.

Dock dementerar Lazios sportchef Igli Tare ryktena och säger att han vägrar göra affärer med Kujovics agent, Oliver Cabrera.

Anledningen är att senast Lazio skulle värva en svensk - då Rasmus Bengtsson (med Cabrera som agent) - påstod de att Bengtsson hade skrivit på för klubben. Det tyckte inte Cabrera som istället lät sin klient skriva på för Hertha Berlin.

- Personer som Cabrera är dåliga för fotbollen. Han är inte är seriös. Det har han redan visat. Det är synd om spelaren. Med en agent som Cabrera kan han aldrig vara aktuell för Lazio, säger Tare till eurosport.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela