1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Succéspelaren Canales "klar" för Real Madrid

Chelsea, Manchester United, Barcelona med flera har förlorat kampen om Sergio Canales. Enligt spanska uppgifter är succéspelaren klar för Real Madrid.


Sergio Canales framfart i Racing Santander har knappast gått obemärkt förbi.

Under de senaste veckorna har supertalangen rapporterats vara jagad av flera europeiska toppklubbar, där i bland Real Madrid.

Och nu uppger Marca att Madridklubben har vunnit kampen om den 18-årige anfallaren. Tidningen skriver att klubbarna är överens om en övergång som ger Racing omkring 60 miljoner kronor.

Enligt spelarens far, Angel Canales, har Sergio, gått med på att skriva på ett femårskontrakt med "Los Blancos".

– Det var Sergios beslut och han tycker att Real har erbjudit det bästa alternativet i ett sportsligt avseende, säger Angel Canales.

Tidningen skriver även att Real Madrid lånar ut Canales direkt till Racing där det är tänkt att han ska fortsätta att utvecklas.

Canales har gjort fem mål i La Liga hittills den här säsongen. Och det var efter matchen borta mot Sevilla för två helger sedan som hans namn blev känt över fotbollsvärlden. På egen hand vann han matchen på Sanchez Pizjuan åt sitt Racing då han stod för två drömmål.

Real Madrid har ännu inte bekräftat övergången på sin hemsida.

Se ett av Sergio Canales drömmål mot Sevilla här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.