1 av 4
- Foto: Scanpix/AP
2 av 4
- Foto: Scanpix/AP
3 av 4
- Foto: Scanpix/AP
4 av 4
- Foto: Scanpix

Ronaldo: "Håller på Milan"

Han har spelat för både Inter och Milan. I kväll väljer anfallslegenden Ronaldo sida inför derbyt: "Jag kommer att hålla på Milan."


Picture 2.png
[img-id:277545]

När: 20.45

Var: Giuseppe Meazza, Milano

TV: Kanal 9

Inters trupp: Toldo, Cesar, Orlandoni, Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Materazzi, Samuel, Donati, Santon, Natalino, Quaresma, Thiago Motta, Sneijder, Muntari, Cambiasso, Stevanovic, Mancini, Carlsen, Crisetig, Milito, Pandev, Balotelli, Arnautovic.

Milans trupp: Abbiati, Dida, Abate, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Thiago Silva, Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Ronaldinho.

I kväll smäller det – årtiondets första Milanoderby på Giuseppe Meazza mellan Inter och Milan.

En som kommer att följa matchen noga är brassen Ronaldo, som spelat för båda klubbarna. I en intervju med Sky Italia berättar han om sina känslor för lagen:

– Det har gått många år sedan jag var hos Inter, men jag har forfarande känslor för klubbfärgerna, säger Ronaldo och fortsätter:

– Det var mera nyligen jag var hos Milan och där fanns det en unik atmosfär som inte finns hos andra klubbar, så jag kommer att hålla på Milan.

Kanske väger det över till de rödsvarta på grund av att så många landsmän finns där?

– Jag önskar Leonardo (tränaren) det bästa, han gör väldigt bra ifrån sig för hans första jobb som tränare. Jag är också väldigt glad för Ronaldinhos skull, som återfunnit spelglädjen. Han är en makalös talang, säger Ronaldo.

33-åringen spelar nu i Corinthians i Brasilien.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!