3 av 5
4 av 5
5 av 5

Ingen skinande comeback, Sol

Sol Campbells comeback i Arsenal var knappast strålande. Backen gjode visserligen inte bort sig, men laget släppte in tre mål mot Stoke – vilket innebär att FA-cup-äventyret är över.

Manchester United och Liverpool har redan åkt ut ur FA-cupen. På söndagseftermiddagen var det dags för Arsenal.

Ricardo Fuller blev stor hjälte för sitt Stoke City när han med två mål sänkte "Gunners" i den fjärde omgången.

Avgörandet kom i den 78:e minuten då han på ett perfekt slaget inlägg från anfallskollegan Mamady Sidibe nickade in 2-1 bakom en chanslös Lukasz Fabianski.

Med bara några minuter kvar av matchen satte Dean Whitehead spiken i kistan med sitt 3-1-mål.

Förlusten är Arsenals första på tio matcher. Med andra ord blev veteranbacken Sol Campbells comeback i Arsenaltröjan ingen större succé.