Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Luis Fabiano redo för Sevilladerbyt

- 21/09/2008, 12:20 -

Förra säsongen gjorde Sevillas anfallsess tre mål på ärkerivalerna Betis.

Förr om åren brukade derbyt mellan Sevilla och Betis vara en tät och målsnål historia. Förra säsongen var det Sevilla som dominerade. Två segrar med 3-0 och 2-0 talar sitt tydliga språk. Tre av de fem målen gjordes av lagets brasilianske landslagsforward Luis Fabiano.

– Jag gillar att spela derbymatcherna och att göra mål. Det är en väldigt fin känsla att näta mot Betis, säger Luis Fabiano till Diario de Sevilla.

På senare tid har Sevilla varit det lag i staden som har haft störst framgångar. Det har dock inte så stor betydelse när det är dags för derby, enligt Luis Fabiano, som dessutom anser att Betis är bättre i år än förra säsongen.

– Betis är betydligt bättre. De är ett kvalitetslag så det kommer inte att bli lätt. I derbyn finns inga favoriter. I år är det jämnare än tidigare år. De har gjort bra värvningar och tror på sig själva, säger brassen till Diario de Sevilla.

Matchen början 17.00 och visas på TV Sport.

Skrivet av: