1 av 4
Det ser ut att bli ett kort stopp i Milan för Klaas-Jan Huntelaar.
2 av 4
Det ser ut att bli ett kort stopp i Milan för Klaas-Jan Huntelaar. - Foto: Scanpix
3 av 4
4 av 4

Arsenal jagar Milans bänkvärmare

Det ser ut att bli ett kort stopp i Milan för Klaas-Jan Huntelaar. Anfallaren finns enligt italienska uppgifter högt upp på Arsenals önskelista, och han kan mycket väl ansluta till klubben då Robin van Persie är långtidsskadad.


Holländaren Klaas-Jan Huntelaar har haft en tung säsong i Milan hittils. Anfallskollegorna Pato och Marco Borriello har öst in mål, samtidigt som Huntelaar värmer bänkar på San Siro. Trots två fina mål mot Catania i november förra året har 26-åringen haft svårt att ta en plats i startelvan.

Nu kan den förre Ajaxliraren vara på väg till Arsenal. Huntelaars landslagskompis Robin van Persie är långstidsskadan, och enligt italienska TMW vill ”Gunners” låna in Milan-anfallaren som ersättare.

Däremot är Arsenals tränare Arsene Wenger inte vidare sugen på målsprutan. Wenger anser nämligen att Huntelaar kräver för hög lön. Förutom Arsenal jagas holländaren också av Everton, Birmingham, Tottenham och West Ham.

/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Gerhardsson om valet: "Vill inte säga varför"

Dackarna mästare igen: "Vi är ett bra lag"

Dackarna är återigen Sveriges bästa speedwaylag. Efter ett rafflande avgörande i den andra SM-finalen mot Västervik visste jublet inga gränser. Det är coolt, säger stjärnan Brady Kurtz till Barometern efter 46–44.

Sverige vann måstematchen mot Italien med 1-0

2 timmar sedan
Spelet var inget att skriva hem om. Men en seger är en seger. 1–0 borta mot Italien var precis vad de svenska fotbollsdamerna behövde i Nations League.

Uefa öppnar för ryska ungdomslag

idag 17:26
Ryska fotbollsungdomar ska inte behöva lida för vad landets vuxna ägnar sig åt för galenskaper. Därför öppnar Uefa för att släppa in ryska ungdomslag i europeiska turneringar.

Premier League 2023/24: Vilken tränare får sparken först?

idag 16:51
Premier League 2023/24 är i full gång. Här är de fem fotbollstränare i den engelska högstaligan som riskerar att få sparken om de inte lyckas vända på skutan snart.

Skrällen – Falk ersätter Musovic

idag 16:38
Sverige gör två förändringar till kvällens viktiga Nations League-match mot Italien. Mest oväntat: Jennifer Falk ersätter Zecira Musovic i målet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.