Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Arsenal jagar Milans bänkvärmare

1 av 4

Det ser ut att bli ett kort stopp i Milan för Klaas-Jan Huntelaar.
2 av 4

Det ser ut att bli ett kort stopp i Milan för Klaas-Jan Huntelaar.

Scanpix

3 av 4

4 av 4

Sport | 26/01/2010 15:53

Det ser ut att bli ett kort stopp i Milan för Klaas-Jan Huntelaar. Anfallaren finns enligt italienska uppgifter högt upp på Arsenals önskelista, och han kan mycket väl ansluta till klubben då Robin van Persie är långtidsskadad.

Holländaren Klaas-Jan Huntelaar har haft en tung säsong i Milan hittils. Anfallskollegorna Pato och Marco Borriello har öst in mål, samtidigt som Huntelaar värmer bänkar på San Siro. Trots två fina mål mot Catania i november förra året har 26-åringen haft svårt att ta en plats i startelvan.

Nu kan den förre Ajaxliraren vara på väg till Arsenal. Huntelaars landslagskompis Robin van Persie är långstidsskadan, och enligt italienska TMW vill ”Gunners” låna in Milan-anfallaren som ersättare.

Däremot är Arsenals tränare Arsene Wenger inte vidare sugen på målsprutan. Wenger anser nämligen att Huntelaar kräver för hög lön. Förutom Arsenal jagas holländaren också av Everton, Birmingham, Tottenham och West Ham.