- Foto: www.chestercityfc.net

Klubben kan bli din – för 10 kronor

Råkar du ha lite slantar liggandes och damma därhemma? Då kan du passa på att köpa den engelska klubben Chester City, som säljs för en fjuttig tia.


Det är inte bara McDonalds som lockar med låga priser. Nu kan du ta chansen och köpa ett engelskt klubblag för bara tio kronor. Chester City, som kämpar i Englands femtedivision, är till salu för det häpnandsväckande priset, enligt klubbens hemsida.

Men innan du slår till, kan det vara värt att nämna en viktig detalj. Föreningen ska nämligen upp i rätten på grund av obetalda skulder på en kvarts miljon.

Däremot kan försäljningen av Chester City leda tankarna tillbaka till storklubben Chelsea, som på 80-talet såldes för en enda pund. Köparen hette Ken Bates och två decennier senare anlände en ryss oljemiljardär som ville ta steget in i fotbollen genom att köpa klubben. Ryssen äger Chelsea fortfarande och han heter Roman Abramovich.

Relaterat
Senaste nytt

Oavgjort för Tottenham – trots Romeros dubbla miss

Europa behåller Solheim Cup efter svensk vändning

Europa får behålla Solheim Cup. Det står klart sedan den anrika golfturneringen mot USA slutat 14–14. Därmed behåller Europa pokalen i egenskap av regerande mästare – mycket tack vare ett par svenskor.

Chelseas kräftgång fortsätter – ny tung förlust

1 timme sedan
Massor av dyra nyförvärv. Men fortsatt svaga resultat på planen. Det vill sig inte för Chelsea den här säsongen.

Santos matchhjälte när "Blåvitt" sänkte Mjällby

1 timme sedan
I den 84:e minuten frälste Thomas Santos sitt IFK Göteborg. Då skickade dansken in segermålet (1–0) borta mot Mjällby och "Blåvitt" tog ett stort steg mot allsvenskt spel även nästa säsong.

Pittas frälste AIK – avgjorde derbyt

1 timme sedan
AIK fortsätter ta kliv mot nytt allsvenskt kontrakt. Senaste steget blev 2–0-segern i hemmaderbyt mot Djurgården. Matchhjälten: Tvåmålsskytten Ioannis Pittas.

Real Sociedad vann mot Getafe – trots underläge i halvtid

1 timme sedan
I halvtid var Getafe i ledningen med 2-1 på Reale Arena. Men Real Sociedad vände och vann. Till slut blev det 4-3 i matchen i La Liga i fotboll. Matchhjälte blev Mikel Oyarzabal, som gjorde det avgörande målet med bara 1 minuter kvar av matchen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.