1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Förre Barçaspelaren till Tottenham

Tottenham krigar för en Champions League-plats. Då förstärker klubben truppen med den förre Barcelonaspelaren Eidur Gudjohnsen.


Tre år i Barcelona fick räcka för Eidur Gudjohnsen. Efter knapert med speltid valde islänningen att gå till Monaco för mer speltid.

Nu ska 31-årigen förstärka Tottenham som jagar en Champions League-plats. På torsdagen bekräftade "Spurs" att man lånar den rutinerade spelaren till slutet av säsongen.

– Jag tyckte helt enkelt att han var en bra spelare och han kan spela på många positioner för oss. Han kan spela på mittfältet eller en mer offensiv roll om vi vill ändra om i vårt spelsystem, säger Tottenhamtränaren Harry Redknapp enligt Sky Sports.

/
Relaterat
Senaste nytt

Nilsson kan avgå: "Ett av alla tänkbara alternativ"

1 timme sedan

Gör som Sörenstam – spelar mot herrarna

idag 17:30
Amerikanskan Lexi Thompson kommer att pegga upp på nästa veckas PGA-tourtävling i Nevada.

Fotbolls-VM firar 100 år – spelas i sex länder

idag 17:28
Fotbolls-VM firar 100 år 2030 – vilket firas stort och brett. Slutspelet ska spelas på tre kontinenter och i sex länder. "I en splittrad värld är fotbollen enande", säger Fifa-ordföranden Gianni Infantino.

Alexandersson slagen – Hagström tog EM-guld

idag 16:52
Det blev svenskt guld under sprint-EM i orientering. Efter flera år av misslyckanden fick Sara Hagström till sist utdelning och vann före storfavoriten Tove Alexandersson. Det var väldigt oväntat, men plötsligt händer det, säger guldmedaljören.

Svensk medaljmiss – med en sekund

idag 15:52
Det blev ingen svensk medalj på herrsidan när sprint-EM i orientering inleddes i Italien på onsdagen. Martin Regborn var närmast att nå pallen i den individuella sprinten längs Veronas gator. Och nära var han minst sagt.

Klopp kräver omspel efter VAR-skandalen: "Uppenbart misstag"

idag 15:24
Luis Diaz mål mot Tottenham dömdes felaktigt bort och Liverpool förlorade matchen. Nu kräver lagets tränare Jürgen Klopp att den ska spelas om. Det vore det enda rätta, säger tysken.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.