1 av 3
- Foto: Bildbyrån
2 av 3
- Foto: Bildbyrån
3 av 3
- Foto: Bildbyrån

Han ersätter Hamrén i Rosenborg

Publicerades: 29 Jan 2010, 21:31, Uppdaterades: 30 Jan 2010, 00:19

Janne Jönsson blir den som tar över Erik Hamréns jobb i Rosenborg. Det uppger norska TV 2 Sporten.


Enligt uppgifter till TV-kanalen kommer Janne Jönsson, 49, att bli ny tränare i Rosenborg när hans kontrakt med Stabaek går ut vid årsskiftet.

TV 2 Sporten hävdar att Jönsson har en muntlig överenskommelse med Rosenborg, men huvudpersonen själv vill inte prata om framtiden.

– 2011, och spekulationer kring 2011 varken kan eller vill jag kommentera, säger Jönsson.

Utesluter du att du kan bli RBK-tränare 2011?

– Utesluta, fantisera och drömma är väldigt meninglöst att göra. Jag vet vad jag ska göra i dag, vad jag ska göra i morgon och vad jag ska göra resten av säsongen 2010. Det är det jag har kontrakt på.

Vad som redan är klart är att den svenska förbundskaptenen Erik Hamrén lämnar Rosenborg i september. Klubben får därför leta efter en tillfällig ersättare på tränarposten.

Relaterat
Senaste nytt

Skrällen: Lukaku bänkas i CL-finalen

HBK vann derbyt efter dråpligt självmål

Halmstad BK tog tre blytunga poäng borta mot tabelljumbon Varberg när de vann med 2–1. Det kommer en välbehövlig semester men det är svårsmält det här, säger Varbergs tränare Joakim Persson i Discovery+.

Svenska drömmen lever efter mirakelvändning

De svenska volleybolldamerna har krattat för en rafflande gruppfinalavslutning mot Belgien i Golden League nästa lördag. Det efter att ha vunnit måstematchen borta mot Bosnien-Hercegovina. Sverige hämtade upp ett 0–2-underläge till seger med 3–2.

Swiatek försvarade Franska-titeln efter jättedrama

2 timmar sedan
Det börjar bli en vana nu. Iga Swiatek, 22, tog hem Franska mästerskapen igen. Den polska världsettan har nu vunnit tre av de fyra senaste upplagorna av grand slam-turneringen – även om årets seger satt väldigt långt inne.

Alis drömmål och jättetabben sänkte Värnamo

2 timmar sedan
Hugo Larsson gjorde sin sista match för Malmö FF inför flytten till Bundesliga. Men mittfältsstjärnan överglänstes i matchen av Taha Ali som gjorde två mål i 3–1-segern över Värnamo.

Grant på penicillinkur – och under par igen

3 timmar sedan
Fjolårets seger i Scandinavian Mixed kommer Linn Grant inte kunna försvara. Men med tanke på omständigheterna var svenskan ändå nöjd med lördagens 70-runda, två under par.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.