1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Terry i otrohetsdrama – kan kickas från VM

Chelseastjärnan John Terry anklagas för otrohet med förre klubbkamraten Wayne Bridges dåvarande flickvän. Englands förbundskapten Fabio Capello uppges vara rasande – och kan sparka mittbacken från VM.


För inte så länge sedan uppgavs John Terry ha tagit emot svarta pengar för rundvisningar på Chelseas träningsanläggning, vilket försatte spelaren i stora problem.

Nu är backstjärnan i blåsväder igen. Enligt brittiska medier ska 29-åringen haft en affär med förre lagkamraten Wayne Bridges flickvän, den franska modellen Vanessa Perroncel.

Terry lyckades dock stoppa skandalrubrikerna genom en juridisk åtgärd som kallas ”super-injunction”, som innebär att media inte får rapportera om nyheten och att inblandade personer inte får utta sig i frågan.

Nu har dock högsta domstolen i England hävt beslutet – och Terry täcker löpsedlarna i England.

Kan sparkas från VM

Daily Mail rapporterar att Englands förbundskapten Fabio Capello har reagerat starkt på nyheten och att han nu överväger att kicka stjärnan för att harmonin i laget inte ska slås i spillror.

– Om Wayne Bridge inte vill spela med Terry, och de andra spelarna är upprörda, då är det inte en fråga om kaptenskapet utan om hans närvaro, säger en källa till Daily Mail.

– Om den är ett problem för de andra spelarna kan han få sparken.

Chelsea skyddar dock sin stjärna.

– Klubben kommer att ge John och hans familj all den support dem behöver, säger en talesman, uppger Sky Sports.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

2 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

2 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

3 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

idag 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

idag 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.