Onsdag 23 Jun
Stockholm

Terry i otrohetsdrama – kan kickas från VM

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Chelseastjärnan John Terry anklagas för otrohet med förre klubbkamraten Wayne Bridges dåvarande flickvän. Englands förbundskapten Fabio Capello uppges vara rasande – och kan sparka mittbacken från VM.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För inte så länge sedan uppgavs John Terry ha tagit emot svarta pengar för rundvisningar på Chelseas träningsanläggning, vilket försatte spelaren i stora problem.

Nu är backstjärnan i blåsväder igen. Enligt brittiska medier ska 29-åringen haft en affär med förre lagkamraten Wayne Bridges flickvän, den franska modellen Vanessa Perroncel.

Terry lyckades dock stoppa skandalrubrikerna genom en juridisk åtgärd som kallas ”super-injunction”, som innebär att media inte får rapportera om nyheten och att inblandade personer inte får utta sig i frågan.

Nu har dock högsta domstolen i England hävt beslutet – och Terry täcker löpsedlarna i England.

Kan sparkas från VM

Daily Mail rapporterar att Englands förbundskapten Fabio Capello har reagerat starkt på nyheten och att han nu överväger att kicka stjärnan för att harmonin i laget inte ska slås i spillror.

– Om Wayne Bridge inte vill spela med Terry, och de andra spelarna är upprörda, då är det inte en fråga om kaptenskapet utan om hans närvaro, säger en källa till Daily Mail.

– Om den är ett problem för de andra spelarna kan han få sparken.

Chelsea skyddar dock sin stjärna.

– Klubben kommer att ge John och hans familj all den support dem behöver, säger en talesman, uppger Sky Sports.

Kommentera
Kopiera länk
Dela