Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho hånar toppkonkurrenterna

Scanpix

Sport | 30/01/2010 16:32

José Mourinho står enligt egen utsago inför sitt tuffaste test den här säsongen då hans Inter på söndagen gästar Ennio Tardini och Parma.– Förmodligen blir det svårare än mot Milan och Juventus, säger portugisen.

Inter besegrade nyligen både Milan och Juventus. Nu står man inför ett tuffare test – bortamöte med Parma. Ja, i alla fall om du frågar José Mourinho.

– Vi är medvetna om morgondagens match mot Parma kommer att bli svårt. Förmodligen svårare än mot Milan och Juventus, säger den portugisiske tränaren på lördagens presskonferens.

När Parma var på besök på San Siro i början av säsongen stod man upp bra och lyckades hållan nollan en bra bit in på den andra halvleken. Till slut vann hemmalaget ändå med 2-0.

– Parma förtjänar respekt eftersom att de skapade problem för oss på San Siro i början av säsongen. Så jag antar att de kommer att göra samma sak på deras egen arena, säger Mourinho.