Torsdag 26 Maj
Stockholm

Här får Terry sin revansch efter skandalrubrikerna

1 av 2
2 av 2

De svarta rubrikerna har varit många kring John Terry den senaste tiden. Men på lördagskvällen fick mittbacksstjärnan en skön revansch då han avgjorde Chelseas bortamöte med Burnley.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

John Terry är i hetluften både på och utanför fotbollsplanen. Engelsk media har under det senaste dygnet rapporterat om backens otrohetsdrama och 29-åringens psykiska status var därför ett frågetecken hos många inför bortamötet med Burnley.

I lördagens match visade han hur läget ligger till. Inga tecken på en skärrad Terry – som dessutom avgjorde matchen. Matchklockan stod på 82:a minuten när lagkaptenen gick upp och nickade in 2-1 på en hörna. Ett viktigt mål för Londonklubben och förmodligen ett av de skönaste någonsin för Terrys del.

Det började bra för Chelsea, trots att man var nära att tappa poäng. Fransmannen Nicolas Anleka satte 1-0 och allt gick som planerat.

Sedan släppte man in hemmalaget i matchen och Burnley fick utdelning på sina chanser i början av den första halvleken då Steven Fletcher hittade rätt.

Men Chelsea redde alltså ut allt till slut och rog tre viktiga poäng i jakten om Premier League-titeln.

Kommentera
Kopiera länk
Dela