1 av 5
2 av 5
3 av 5
Antonio Cassano sägs ersätta dopningsmisstänkte Adrian Mutu i Florens.
4 av 5
Antonio Cassano sägs ersätta dopningsmisstänkte Adrian Mutu i Florens. - Foto: Scanpix
5 av 5

Fiorentina spänner musklerna - värvar Cassano

Antonio Cassano sägs ersätta dopningsmisstänkte Adrian Mutu i Florens.


Rumänen Adrian Mutu kommer med stor sannolikhet stängas av under en lång tid framåt. Det verkar även hans klubb Fiorentina ha insett som nu spänt musklerna och är väldigt nära att värva den genialiske Antonio Cassano.

Enligt italienska Sky har Fiorentina och Cassanos klubb Sampdoria kommit överens om ett låneavtal till slutet av säsongen.

Om övergången ska bli av måste även Cassanos tidigare klubb Real Madrid godkänna övergången då de fortfarande äger en del av hans kontrakt.

Cassano har efter en bra start förlorat sin startplats i Sampdoria och klubbens tränare Luigi Del Neri sägs vilja bli av med den grinige anfallaren.

Kommer parterna överens så blir Fiorentina Cassanos fjärde Serie A-klubb i karriären.

/
/
/
/
/
Senaste nytt

Djurgården tog hem segern mot Västervik på hemmaplan

William Bengtsson elvamålsskytt i Önnereds seger mot Hammarby

Elva mål hann William Bengtsson med när Önnered besegrade Hammarby på hemmaplan med 41-40 (20-19) i Handbollsligan.

Stark seger för Jämtland mot Norrköping

Två topplag möttes i Svenska Basketligan herr på fredagen. Och det slutade med seger för Jämtland, som besegrade Norrköping borta med 86-70 (23-16, 21-23, 22-10, 20-21) i den tidiga seriefinalen.

IFK Skövde upp i topp efter seger

IFK Skövde är nu serieledare i Handbollsligan efter seger, 27-30 (12-14), borta mot Amo HK. IFK Skövde leder serien en poäng före Hammarby. Amo HK ligger på tionde plats i tabellen.

BC Luleå segrare hemma mot Nässjö

BC Luleå vände och vann borta mot Nässjö i Svenska Basketligan herr. Matchen på fredagen slutade 69-88 (19-18, 14-22, 23-17, 13-31).

Bollnäs tog sjunde raka hemmasegern

Hemmaplan verkar vara grejen för Bollnäs. På fredagen blev det 4-3 (4-3) mot Sirius på SBB Arena – och därmed har laget sju raka segrar hemma i Elitserien herr i bandy.