Torsdag 26 Maj
Stockholm

"Terry gjorde henne gravid"

1 av 5
2 av 5
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan.
3 av 5
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan. Foto: Scanpix
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med.
4 av 5
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med. Foto: Alloverpress
News of the World avslöjade otrohetsaffären.
5 av 5
News of the World avslöjade otrohetsaffären. Foto: News of the World

John Terrys skandaler blir bara fler och fler. Från mottagna svarta pengar till att han varit otrogen med den franske modellen Vanessa Perroncel. News of the World uppger nu att Englands lagkapten gjorde Perroncel gravid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheterna om John Terrys otrohetsaffär blir bara fler och mer komplicerade.

Terry lyckades dock till en början stoppa skandalrubrikerna genom en juridisk åtgärd som kallas ”super-injunction”, som innebär att media inte får rapportera om nyheten och att inblandade personer inte får uttala sig i frågan.

Den upphävdes dock och nu skrivs spaltmeter i England om otrohetsaffären.

Inte nog med att Englands och Chelseas lagkapten var otrogen mot sin fru Toni med med den franske modellen Vanessa Perroncel. Nu uppger News of the World, tidningen som avslöjade otrohetsaffären, att Terry dessutom gjorde Perroncel med barn.

En källa till tidningen säger att de hade oskyddat sex och fransyskan blev gravid i ett tidigt stadie av deras förhållande.

Chelseabacken stöttade sin älskarinna och gav henne cirka 200000 kronor ”till aborten och andra nöjen”. Men aborten ska ha fört Terry och Perroncel närmare varandra.

Bridge såldes till Man City

Det var efter att Wayne Bridge lämnade Chelsea för Manchester City som Terry och Perroncel började träffas.

Det tog snabbt slut mellan Bridge och Perroncel efter den engelska vänsterbackens flytt till Manchester och ganska omgående inleddes Terrys förhållande med fransyskan, enligt News of the World.

Dessförinnan hade Terry alltid varit intresserad av Perroncel. Enligt källor till News of the World ska de tåflörtat vid flera tillfällen när de gick på parmiddagar med andra spelare och spelarfruar i Chelsea.

Terrys fru, Toni, blev misstänksam och frågade ut Perroncel, allt hon fick till svar var ett nej. Men nu visar det sig att hennes misstankar stämde.

För bara några dagar sedan blev affären officiell och troligtvis väntar en skilsmässa mellan paret, som har tvillingar tillsammans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela