1 av 5
2 av 5
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan.
3 av 5
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan. - Foto: Scanpix
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med.
4 av 5
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med. - Foto: Alloverpress
News of the World avslöjade otrohetsaffären.
5 av 5
News of the World avslöjade otrohetsaffären. - Foto: News of the World

"Terry gjorde henne gravid"

John Terrys skandaler blir bara fler och fler. Från mottagna svarta pengar till att han varit otrogen med den franske modellen Vanessa Perroncel. News of the World uppger nu att Englands lagkapten gjorde Perroncel gravid.


Nyheterna om John Terrys otrohetsaffär blir bara fler och mer komplicerade.

Terry lyckades dock till en början stoppa skandalrubrikerna genom en juridisk åtgärd som kallas ”super-injunction”, som innebär att media inte får rapportera om nyheten och att inblandade personer inte får uttala sig i frågan.

Den upphävdes dock och nu skrivs spaltmeter i England om otrohetsaffären.

Inte nog med att Englands och Chelseas lagkapten var otrogen mot sin fru Toni med med den franske modellen Vanessa Perroncel. Nu uppger News of the World, tidningen som avslöjade otrohetsaffären, att Terry dessutom gjorde Perroncel med barn.

En källa till tidningen säger att de hade oskyddat sex och fransyskan blev gravid i ett tidigt stadie av deras förhållande.

Chelseabacken stöttade sin älskarinna och gav henne cirka 200000 kronor ”till aborten och andra nöjen”. Men aborten ska ha fört Terry och Perroncel närmare varandra.

Bridge såldes till Man City

Det var efter att Wayne Bridge lämnade Chelsea för Manchester City som Terry och Perroncel började träffas.

Det tog snabbt slut mellan Bridge och Perroncel efter den engelska vänsterbackens flytt till Manchester och ganska omgående inleddes Terrys förhållande med fransyskan, enligt News of the World.

Dessförinnan hade Terry alltid varit intresserad av Perroncel. Enligt källor till News of the World ska de tåflörtat vid flera tillfällen när de gick på parmiddagar med andra spelare och spelarfruar i Chelsea.

Terrys fru, Toni, blev misstänksam och frågade ut Perroncel, allt hon fick till svar var ett nej. Men nu visar det sig att hennes misstankar stämde.

För bara några dagar sedan blev affären officiell och troligtvis väntar en skilsmässa mellan paret, som har tvillingar tillsammans.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
VM
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.