1 av 5
2 av 5
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan.
3 av 5
John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan. - Foto: Scanpix
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med.
4 av 5
Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med. - Foto: Alloverpress
News of the World avslöjade otrohetsaffären.
5 av 5
News of the World avslöjade otrohetsaffären. - Foto: News of the World

"Terry gjorde henne gravid"

John Terrys skandaler blir bara fler och fler. Från mottagna svarta pengar till att han varit otrogen med den franske modellen Vanessa Perroncel. News of the World uppger nu att Englands lagkapten gjorde Perroncel gravid.


Nyheterna om John Terrys otrohetsaffär blir bara fler och mer komplicerade.

Terry lyckades dock till en början stoppa skandalrubrikerna genom en juridisk åtgärd som kallas ”super-injunction”, som innebär att media inte får rapportera om nyheten och att inblandade personer inte får uttala sig i frågan.

Den upphävdes dock och nu skrivs spaltmeter i England om otrohetsaffären.

Inte nog med att Englands och Chelseas lagkapten var otrogen mot sin fru Toni med med den franske modellen Vanessa Perroncel. Nu uppger News of the World, tidningen som avslöjade otrohetsaffären, att Terry dessutom gjorde Perroncel med barn.

En källa till tidningen säger att de hade oskyddat sex och fransyskan blev gravid i ett tidigt stadie av deras förhållande.

Chelseabacken stöttade sin älskarinna och gav henne cirka 200000 kronor ”till aborten och andra nöjen”. Men aborten ska ha fört Terry och Perroncel närmare varandra.

Bridge såldes till Man City

Det var efter att Wayne Bridge lämnade Chelsea för Manchester City som Terry och Perroncel började träffas.

Det tog snabbt slut mellan Bridge och Perroncel efter den engelska vänsterbackens flytt till Manchester och ganska omgående inleddes Terrys förhållande med fransyskan, enligt News of the World.

Dessförinnan hade Terry alltid varit intresserad av Perroncel. Enligt källor till News of the World ska de tåflörtat vid flera tillfällen när de gick på parmiddagar med andra spelare och spelarfruar i Chelsea.

Terrys fru, Toni, blev misstänksam och frågade ut Perroncel, allt hon fick till svar var ett nej. Men nu visar det sig att hennes misstankar stämde.

För bara några dagar sedan blev affären officiell och troligtvis väntar en skilsmässa mellan paret, som har tvillingar tillsammans.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
VM
/
/
Senaste nytt

Guldtränaren tar över Linköping: "En stor ära"

1 timme sedan

Straffar avgjorde för HV 71 mot Örebro Hockey

1 timme sedan
HV 71 mötte Örebro Hockey hemma i en match i SHL som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde hemmalaget vinna med 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Henrik Borgström för.

Seger för Malmö – steg åt rätt håll mot Oskarshamn

1 timme sedan
Malmö har varit i en svacka med fyra förluster i rad i SHL. Men hemma mot Oskarshamn bröts den sviten. Det blev 4-3 (1-0, 2-0, 0-3, 1-0) efter förlängning i matchen i Malmö Arena.

Tungt för Växjö – Leksand bröt fina vinstsviten

2 timmar sedan
Växjö har haft en stark period i SHL och inför matchen hemma mot Leksand hade laget tagit sex raka segrar. På torsdagen tog det stopp och matchen i Vida Arena slutade 2-3 (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 0-1) efter straffar. Det var första förlusten sedan den 2 november för Växjö.

Förlustsviten bruten för Linköping

2 timmar sedan
4-0 (2-0, 1-0, 1-0) slutade matchen i SHL mellan Linköping och gästande Modo Hockey. Det betyder att Linköping äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster.

Ibrahim Watson-Boye fixade segern för Borås Basket

2 timmar sedan
Det blev ett riktigt poängfyrverkeri för Borås Baskets Ibrahim Watson-Boye i matchen mellan Borås Basket och Umeå i Svenska Basketligan herr. Ibrahim Watson-Boye stod för hela 30 poäng i matchen som Borås Basket vann på hemmaplan med 90-70 (19-24, 27-15, 19-11, 25-20).