Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Terrys älskarinna kan gå till pressen

Sport | 01/02/2010 12:08

Englands skandalomsusade lagkapten John Terry hamnade nyligen i blåsväder igen. Han lämnas nu av frugan och hans älskarinna kan komma att tala ut i pressen.

I helgen skrev brittisk press om Chelseas John Terry och hans otrohetsaffär med den franska modellen Vanessa Perroncel, och också gjorde henne gravid. Perroncel var tidigare fickvän till lagkamraten Wayne Bridge innan han lämnade Stamford Brige och flyttade till Manchester City.

I dag skriver The Sun att älskarinnan hotar med att tala ut i pressen. Terrys fru Toni, som han har ett tvillingpar med, ska ha flytt till Dubai där familjen Terry hade sin smekmånad.

- När de gifte sig fick hon John att lova trohet eftersom han haft affärer tidigare. Han lovade att han skulle vara trogen. Faktum är att jag tror att han menade det, Toni trodde definitivt på honom, säger en vän till Toni.

- Nu har hon upptäckt att han inte bara varit otrogen mot henne, utan dessutom med någon som hon ansåg var hennes vän. Toni känner sig oerhört sviken av John och hon är väldigt bitter gentemot Vanessa.

Terry, 29, blev hjälte när han via en nick sänkte Burnley i helgen. Och hans kollega Petr Cech hyllar den pressade försvararen.

- Han har varit briljant för oss och han bara fortsätter att leverera. Han har visat mycket karaktär eftersom det inte var en enkel situation för honom, och det är precis det han behöver. Sedan avgör han matchen och det är ännu bättre, det är briljant, säger Cech.

Vanessa Perroncel, 28, har en fyraårig son tillsammans med Wayne Bridge.