Torsdag 26 Maj
Stockholm

United krossade Arsenal - i 3D

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
James Camerons 3D-succé med storfilmen Avatar har nu nått världsfotbollen.
5 av 5
James Camerons 3D-succé med storfilmen Avatar har nu nått världsfotbollen. Foto: Scanpix

– Djupet är imponerande. Även om man inte kan återge stämningen, så minskar det skillnaden, säger en av premiärtittarna, 26-årige Ben Tranter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

James Camerons 3D-succé med storfilmen Avatar har nu nått världsfotbollen. Nyligen meddelade ESPN att VM i Sydafrika kommer att sändas i 3D och under söndagen var det Premier Leaguedebut för tekniken som ska göra fotboll än mer spännande.

Nio utvalda pubar sände stormatchen mellan Arsenal och Manchester United i 3D. Reaktionerna var splittrade efteråt.

– Djupet är imponerande. Även om man inte kan återge stämningen, så minskar det skillnaden, säger en av premiärtittarna, 26-årige Ben Tranter, till The Times.

– 3D är suveränt på nära håll men blir plattare när bilderna är på avstånd. Fast det är definitivt en förbättring. Jag ser många matcher från läktaren och i vissa avseenden är detta bättre, men det hänger på var du sitter på en arena, säger 45-årige Paul Kelly, till Daily Mail.

Andra är inte lika imponerade.

– Jag är lite kluven. En del bilder är helt fantastiska, andra blir man illamående av. På frågan om jag skulle spendera pengar på att skaffa 3D så svarar jag "troligen inte", säger Tom Willliamson till Daily Telegraph.

Kommentera
Kopiera länk
Dela