Den 23-årige argentinaren vill visa upp sig för sin förbundskapten.
1 av 3
Den 23-årige argentinaren vill visa upp sig för sin förbundskapten. - Foto: SCANPIX/AP
Manchester City uppges ha lagt ett bud på 253 miljoner kronor för den bänkade Real Madrid-spelaren.
2 av 3
Manchester City uppges ha lagt ett bud på 253 miljoner kronor för den bänkade Real Madrid-spelaren. - Foto: SCANPIX/AP
Fernando Gago ser ut att lämna Real Madrid.
3 av 3
Fernando Gago ser ut att lämna Real Madrid. - Foto: SCANPIX/AP

Gago ett steg från City

Manchester City lägger ett sista-minuten-bud på Real Madrids Fernando Gago.


Med ett stundande VM-slutspel är det många spelare som gärna vill visa upp sig för sina respektive förbundskaptener. Men går det trögt i klubblagen och speltiden tryter blir det svårt att stärka sina landslagsaktier.

En spelare som gärna vill hinna visa upp sig innan sommarens stora slutspel är Real Madrids Fernando Gago. Den 23-årige mittfältaren har ända sedan tränaren Manuel Pellegrinis ankomst till klubben haft det oerhört svårt att ta en plats i laget och har allt som ofta fått nöta bänk.

Därför kan den förre Boca Juniors-spelaren nu vara på väg bort från den spanska huvudstadsklubben. Enligt Marca är Gago endast ett steg ifrån det storsatsande Premier League-laget Manchester City.

- Jag vill spela men det har blivit omöjligt att göra det i Real Madrid, ska spelaren själv ha sagt enligt Sky.

Det ljusblåa laget har varit ute efter Gago tidigare men den gången tackade Real nej till deras bud. Nu, i de döende minuterna av januarifönstret, återvänder City med ett ännu bättre bud - ett bud som sägs ligga på drygt 253 miljoner kronor.

- Manchester City presenterar det formella budet i dag, sen är det upp till Real Madrid. Vi väntar på ett svar säger Gagos agent Marcello Lombilla till Daily Mail.

Fernando Gago kom till Real Madrid vintern 2006 från Boca Juniors och har vunnit två ligatitlar med den vita klubben.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

2 timmar sedan

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.