1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Barçastjärnans kaxiga hälsning

I Madrid talas det om en komplott mellan Barcelona och det spanska fotbollsförbundet. Nu kommer mittfältsgeneralen Xavis tunga svar:- Sanningen är att Madrid är fem poäng bakom oss, säger han.


I dag publicerade Madridbaserade tidningar påståenden om att det finns en sammansvärjning mellan Barcelona och det spanska fotbollsförbundet. Heta diskussioner har uppstått efter Pedros avgörande mål mot Sporting Gijon för ett par dagar sedan. Men Barçastjärnan Xavi menar att allt prat från huvudstaden är nonsens.

- Sanningen är att Madrid är fem poäng bakom Barça och det fungerar inte i huvudstaden, säger Xavi i det katalanska TV-programmet Hat-trick.

Xavi spädde sedan på sin sågning ytterligare.

- De (Madrid) behöver sälja tidningar. Pedros mål var inte offside och Zlatan Ibrahimovic borde fått en straff, men ingen pratar om det, förklarar katalanen.

/
/
Senaste nytt

Efter svåra nackskadan: Hakala tvingas sluta spela

Lagergren i ledning: "I dag var golf roligt"

Det är fortfarande 2023, men Europatouren är redan igång med nästa års säsong – i Australien och Sydafrika. Joakim Lagergren lirar i Johannesburg och gör det riktigt bra. Han leder efter den första rundan. I dag var golf roligt, säger han.

Frida Karlsson missar Gällivaretävlingarna

1 timme sedan
Frida Karlsson testade positivt för covid-19, men åkte ändå till Gällivare för att eventuellt kunna köra helgens världscuptävlingar.

Efter tunga starten – Sverige långt efter Norge

2 timmar sedan
Herrarnas skidskyttestafett blev en halvtung svensk historia.

Skadades i stenattack – nu får guldhjälten sparken

3 timmar sedan
Lyon ligger sist i franska ligan. Nu väljer storklubben att agera – och sparkar huvudtränaren Fabio Grosso. Det uppger klubben på sin webbplats.

Profilen känner med ryska stjärnan: "Oskyldig"

idag 15:26
Stornationen Ryssland missar på nytt ett handbollsmästerskap på grund av landets invasionskrig i Ukraina. Svenska stjärnan Jamina Roberts lider med sin lagkamrat Anna Vjachireva – ansedd som världens bästa spelare. Hon är ju en oskyldig människa i allt det här.