Tisdag 27 Sep
Stockholm

John Terry vägrar prata

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Lagkaptenen John Terry kommer inte att uttala sig om otrohetsskandalen förrän han pratat med förbundskaptenen Fabio Capello. Det meddelade han via en talesman på onsdagseftermiddagen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Chelseas och engelska landslagets stjärna och lagkapten John Terry har varit otrogen mot frun som flytt till Dubai med parets två gemensamma barn. Folk har krävt att kaptensbindeln tas ifrån honom, men backen själv vill inte uttala sig.

Först och främst ska han ha ett möte med förbundskaptenen Fabio Capello. Italienaren själv sade nyligen att han ger backstjärnan ledigt om han så önskar, för att reda ut sina problem.

Den som Terry haft en romans med är modellen Vanessa Perroncel, som är tidigare lagkamraten Wayne Bridges förra flickvän.

- John Terry har bett mig att klargöra att han definitivt inte uttalat sig i frågan om hans framtid som Englands lagkapten, säger talesmannen Phil Hall på onsdagen.

- Han kommer inte att uttala sig förrän han pratat med Englands manager Fabio Capello och sedan kommer Mr Capello att besluta vilket uttalande man kommer med.

Terry ska ha fått ledigt från den kommande matchen för att åka till Dubai, där paret hade sin smekmånad, och reda ut allt med sin fru Toni.

- Det här är ett ärende för mig och John Terry. Jag tror inte att det är ert problem, sa Chelseas tränare Carlo Ancelotti efter senaste matchen mot Hull.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.