Stockholm

”Räkna inte bort Arsenal”

. Foto: Scanpix

Arsenal är sex poäng efter Chelsea, men det är många matcher kvar. Räkna inte bort dem i titeljakten. ”Ibland är det bättre att komma underifrån”, säger målvakten Manuel Almunia.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Chelsea missade att rycka i toppen efter 1-1 mot Hull. Bakom spökar Manchester United men även Arsenal. Räkna inte bort Londongänget trots att det är sex poäng upp till ”Blues”.

- Vi har planerat att göra bra saker den här säsongen, det är bara ett litet steg till toppen av tabellen. När man tänker på var vi var efter matchen mot Chelsea (i november) så är det en stor bedrift, säger målvakten Manuel Almunia enligt nyhetsbyrån Ananova.

Almunia pratar inför söndagens match mot Chelsea på Stamford Bridge. Vinner Arsenal där för andra säsongen i rad ser det ännu bättre ut.

- Ibland är det bättre att komma underifrån, från tredje eller fjärde plats, och utmana istället för att vara i toppen hela tiden, säger han hoppfullt.

Det är matcherna mot de andra stora drakarna som kommer att avgöra vilken klubb som plockar hem Premier League. Det har i alla fall Arsenals franske manager Arséne Wenger menat tidigare.

- Jag har alltid känt att matcherna mot de andra stora lagen avgör ligan. Men förra säsongen visade Manchester United att jag hade fel, de vann titeln efter att bara ha tagit fem poäng under dessa sex matcher, säger Wenger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Mimmi Larsson lämnar Rosengård

Publicerades: 1 timme sedan

Eskilstuna tvångsdegraderas – Uppsala erbjuds plats

Publicerades: 1 timme sedan

De gör upp om Bragdguldet 2022

Publicerades: 1 timme sedan

Norska skidskyttestjärnan borta året ut

Publicerades: 2 timmar sedan

Boxare protesterar utanför IOK:s högkvarter

Publicerades: 3 timmar sedan

Uppgifter: Sterling lämnar VM efter inbrott

Publicerades: idag 08:33

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.