Söndag 4 Dec
Stockholm

Fabregas en bricka i spelet

. Foto: Scanpix

Den sköna tabloiden Daily Mail hävdar att Barcelona är beredda att öppna stora plånboken för att locka hem Arsenals lagkapten Cesc Fabregas. Detta i samband med det kommande presidentvalet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Barcelonas nuvarande president Joan Laporta försökte att köpa loss Cesc Fabregas förra sommaren, men Arséne Wenger var inte villig att sälja sin lagkapten. Men snart kanske katalanerna gör ett nytt försök.

I sommar får Barcelona en ny president och enligt brittiska Daily Mail kan Fabregas bli en bricka i rävspelet. Den spanske mittfältaren sägs vara ett alternativ för en av huvudkanditaterna till den tunga posten, nämligen vicepresidenten Alfons Godall.

- Förr eller senare kommer Cesc att komma tillbaka. Vi är en klubb som kan värva spelare eftersom vi är respekterade och genuina, säger Godall lite lurigt.

Den nu 22-årige mittfältaren lämnade Barcelona för norra London och Arsenal redan som 16-åring. Han har kontrakt med ”Gunners” till och med 2014.

Enligt tidningen har en av Godalls huvudkonkurrenter, Sandro Rossell, inte gjort någon hemlighet av sin kärlek till spelaren Fabregas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.