Torsdag 1 Dec
Stockholm

Coyle tror på Johan Elmander

1 av 4
. Foto: Scanpix
2 av 4
. Foto: Bildbyrån
3 av 4
. Foto: Bildbyrån
4 av 4
. Foto: Bildbyrån

Owen Coyle ser ut att ge den svenske landslagsmannen Johan Elmander chansen från start i helgen. ”Jag är mycket nöjd med hur han jobbat”, säger nye tränaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I helgen spelar Bolton mot Fulham. En som mycket väl kan få chansen från start är Johan Elmander, klart är att Boltons nye tränare Owen Coyle gillat vad han sett av svensken på träningarna.

- Johan har varit en toppspelare och det finns ingen anledning till att han inte ska bli det igen. Jag är mycket nöjd med hur han jobbat på träningarna. Han är en underbar kille som vill göra bra ifrån sig, säger Coyle till tidningen Bolton News.

Den 28-årige anfallaren kan behövas med Ivan Klasnic borta på grund av skada. Det är lite upp till bevis för den rekorddyre svensken – han kostade drygt åtta miljoner pund för 18 månader sedan men har inte levererat, delvis kan det skyllas på skador.

- Han förtjänade lovorden när han kom hit så det finns ingen anledning till att han inte ska hitta de färdigheterna igen. Det är upp till honom, fortsätter skotten.

Elmander tros få spela från start tillsammans med Kevin DaviesReebok Stadium då kroaten Klasnic blir borta i ungefär ytterligare tre veckor.

- Man kan visa vad man kan (på träningarna) dag ut och dag in, och jag tror att det kommer att visa sig i matcherna. Men i slutändan blir man bedömd efter vad man gör på fotbollsplanen när du bär Wanderers tröja i matcherna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Guide: Dagens matcher i fotbolls-VM

Publicerades: 1 timme sedan

Tyst stund för Salming – sedan vann Toronto

Publicerades: 2 timmar sedan

Salmings moderklubb lägger ner ishockeysatsning

Publicerades: idag 01:17

Argentina och Polen vidare efter jätterysare

Publicerades: igår 22:05

Ben White lämnar VM av personliga skäl

Publicerades: igår 20:11

NHL-stjärna drabbad av stroke

Publicerades: igår 19:28

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.