Torsdag 11 Aug
Stockholm

John Terry i blåsväder IGEN

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Det tar liksom aldrig slut för John Terry. Ännu en gång har Chelseas och landslagets otrogne lagkapten hamnat  i trubbel. Och i dag ska han träffa Fabio Capello om framtiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare har det framkommit att John Terry haft dyra rundvandringar på Chelseas träningsanläggning, sedan var det otrohetsaffären med fransyskan Vanessa Perroncel som fick frun att fly med parets två tvillingbarn. Och hans pappa har sålt kokain. Nu kommer nya uppgifter om Chelseas och engelska landslagets lagkapten...

Enligt Daily Mail har nämligen Terrys personliga box på Wembley bjudits ut för 46 000 kronor för en match. Enligt de regler som gäller är han förbjuden att hyra ut den.

En reporter från tidningen spelade en affärsman som var intresserad av att hyra den lyxiga boxen med plats för tolv personer.

- Det är John Terrys box och du kan få den. Det kostar fyra tusen pund och vi vill ha pengarna kontant, ska Terrys kontakt David White ha sagt till Daily Mails reporter.

Tidningen skriver dock att det är oklart om John Terry, 29, känner till David Whites affärer. Stjärnbackens talesman Phil Hall hävdar att White agerat på egen hand och att hans adept inte har något med det inträffade att göra. White själv förnekar att det ens ska ha inträffat.

Terry hade en affär med Vanessa Perroncel under fem månader. I dag ska han träffa Englands förbundskapten Fabio Capello för att diskutera sitt privatliv och hans framtid som engelsk lagkapten.

Boxen på Wembley har John Terry just eftersom han spelar med det engelska landslaget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.