Fredag 7 Okt
Stockholm

Harry Redknapp backar Capello

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Oavsett vilket beslut Fabio Capello tar rörande John Terry och hans kaptensbindel måste alla stå bakom beslutet. Det menar Tottenhams Harry Redknapp. ”Det är hans beslut”, säger tränaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I dag träffar Fabio Capello Chelseas försvarare John Terry, 29, där kaptensbindeln i landslaget ska diskuteras. Givetvis handlar det om Terrys omtalade otrohetsaffärer.

Det har varit delade meningar om hur förbundskaptenen ska agera. Men en som står bakom Capellos beslut, vilket han än tar, är Tottenhams rutinerade manager Harry Redknapp.

- Det är upp till Mr Capello att ta ett beslut, det är upp till honom och vad han än beslutar måste vi stå bakom honom eftersom allt vi vill är att England vinner VM, säger Redknapp enligt nyhetsbyrån Ananova.

- Vilket beslut han än tar måste vi stå bakom honom och stå bakom laget och försäkra oss om att vi reser till Sydafrika och gör vårt bästa för att vinna VM-slutspelet.

Och Redknapp anser att hans England har stor chans att plocka hem hela skiten i sommar.

- Jag anser att vi kan vinna VM, vi har en fantastisk grupp spelare och en fantastisk förbundskapten. Alla bitar är på plats och vi kommer aldrig att få en bättre chans att vinna VM.

Han själv har använt flera kaptener i ”Spurs”. Robbie Keane hade bindeln tidigare men är nu utlånad till Celtic, nu sägs Michael Dawson eller Ledley King få ta över rollen på White Hart Lane.

- Man måste ha samma kvaliteter som kapten för England som man har som kapten i klubblaget. England saknar inte kvalitetesspelare men för tillfället är John Terry den bäst lämpade och tills dess att förbundskaptenen beslutar sig för något annat är han lagkapten för England.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.