Måndag 28 Nov
Stockholm

Ronaldinho förnekar jättefest

. Foto: Scanpix

Ronaldinho har påståtts ha haft en jättefest i tre dagar innan dess att hans Milan torskade mot Inter förra månaden. ”Det stämmer inte att jag anordnade en fest”, förnekar han nu i sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 24 januari föll Milan mot Inter med 2-0. På sistone har det påståtts att brassen Ronaldinho hade en jättefest, dessutom över tre dagar, där medspelare deltog alldeles innan matchen. Men det förnekar nu superstjärnan i sin blogg.

- Jag har läst lite meddelanden på sistone och har beslutat att tala ut om några saker och reda ut saker som jag anklagas för. Sedan i går har nyheter cirkulerat i medier att jag haft en jättefest dagarna innan derbyt mellan Inter och Milan och även om det var sant att jag bodde i ett hotell i Milano så stämmer det inte att jag anordnade en fest. Detaljerna kring (den påstådda) festen är ännu mer fel, skriver 29-åringen.

- Jag har jobbat väldigt hårt de senaste månaderna, för att nå både mina personliga och professionella mål. Det är inte schysst mot mig att pressen använder riktigt gamla bilder på mig och använder det faktum att jag gillar musik för att förklara dåliga resultat och skapa historier kring mig.

Ronaldinho säger också att han jobbar hårt för att vara i toppform, även om resultaten inte alltid varit bra.

- De här historierna kommer inte att påverka min fokus och jag kommer att fortsätta att jobba hårt för att bjuda på mycket bra fotboll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.