5 av 6
6 av 6

Zlatan mållös och utbytt - igen

Femte raka mållösa matchen för Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic gjorde ytterligare en plattmatch när han ännu en gång fick lämna planen mållös innan slutsignalen. Istället såg lagkamraterna Lionel  Messi och Xavi till att Barcelona hemmabesegrade Getafe med 2-1 och ta lagets sjätte raka ligaseger.

Hemmalaget öppnade matchen bra och erövrade ledningen redan efter sju minuters spel. Med en otroligt snyggt skruvat skott såg den lille argentinaren Messi till att göra sitt 18:e mål för säsongen.

Men när Gerard Piqué i den 26:e minuten åkte ut för en ful tackling mot Rafa såg det ut som att gästerna kunde komma in i matchen. Något som de även gjorde. Madridlaget stack upp då och då och hotade Victor Valdes nolla vid flera tillfällen utan att lyckas sätta bollen.

Istället var det Barcelona som drygade ut ledningen. Helt frispelad kunde Xavi inte missa målet och satte hur kyligt som helst kvällens andra mål.

Men med minuten kvar av matchen åkte nästa Barca-spelare ut. den här gången var det försvararen Rafael Marquez både orsakade straff och fick det röda kortet. Robert Soldado gjorde inga misstag från elva meter och satte dit bortalagets tröstmål.

Zlatan gjorde ingen supermatch precis och byttes ut redan efter 52 minuters spel.

Barca utökade i och med kvällens seger avståndet till Real Madrid till åtta poäng.

/
/
/
/
/
/

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.