Phillips dubbel sänkte "Wolves"

Wolverhampton ledde med 0-1 och var på väg mot en riktig skalp borta mot Birmingham. Men två mål från Kevin Phillips ändrade på tillställningen totalt och Birmingham plockade hem tre poäng.

I slutet av första halvlek mellan Birmingham och Wolverhampton kunde Kevin Doyle oväntat ge bortalaget ledningen. "Wolves", som ligger näst sist i Premier League, såg ut att gå mot en oerhört viktig seger. En seger som hade fört upp dem ovanför nedflyttningsstrecket.

Phillips ville annat

Resultatet stod sig fram till den 80:e minuten, men då valde anfallaren Kevin Philliphs att kvittera för Birmingham. Han var dock ännu inte helt nöjd. För i den 85:e minuten passade han också på att ge hemmalaget ledningen och segern var säkrad. Birmingham ångar på i Premier League och ligger nu på åttonde plats. Värre för Wolverhampton, som fortsatt är under nedflyttningsstrecket.