Hemmalaget Zaragoza vann till slut med 2-1.
Hemmalaget Zaragoza vann till slut med 2-1. - Foto: SCANPIX/AP
Alvaro Negredo tycker att domaren är blind.
Alvaro Negredo tycker att domaren är blind. - Foto: SCANPIX/AP

Tre utvisningar när Sevilla förlorade

Fult värre i slutminuterna när Sevilla tappade alla tre poängen borta mot Real Zaragoza.

Domaren hade en hel del att göra när Real Zaragoza tog emot det för tillfället underpresterande Sevilla. Hela tre röda kort visades i en match som hemmalaget till slut vann.

Zaragoza öppnade målskyttet efter drygt en halvtimmes spel. Italienaren Matteo Contini gjorde sitt första ligamål när han efter en tilltrasslad situation i straffområdet lyckades trycka in bollen bakom Palop i bortamålet.

Kviteringen kom rätt så omgående. Bara tre minuter var Frederic Kanouté först fram och petade in en ribbretur och skickade in 1-1-målet. Anfallspartnern Alvaro Negredo ville inte vara sämre än sin kollega och stod även han för ett mål. Tyvärr nätade han i fel mål och gav på så sätt hemmalaget tillbaka ledningen strax innan halvtid.

Samme Negredo skulle även bli utvisad med nästan tio minuter kvar av matchen. Han fick sällskap av Marius Stankevicius som även han blev utvisad minuterna därpå. Strax därefter var det dags för nästa röda kort att visas. Den här gången var det Zaragozas Adrian Colunga som visades till omklädningsrummet.

Resultat från den första halvleken skulle hålla sig matchen ut när domaren blåste av för fulltid stod därmed fortfarande 2-1 till Real Zaragoza.