1 av 5
- Foto: Bildbyrån
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Wenger vägrar ge upp ligan

Torsk med 2-0 mot Chelsea och nu nio poäng efter Londonkonkurrenten. ”Vi kommer inte att ge upp ligan”, säger Arsenals Arséne Wenger.


Didier Drogba gjorde bägge målen när Chelsea hemmabesegrade Arsenal på Stamford Bridge på söndagen. ”Gunners”, som förra helgen torskade med 3-1 mot Manchester United, är nu nio poäng efter serieledarna. Man misslyckas med att leverera när det behövs som bäst.

- Jag känner att vi inte har det bästa läget, men vi tänker inte ge upp, säger klubbens franske manager Arséne Wenger.

- Vi har lite otur som möter Manchester United, Chelsea och Liverpool i rad. Om man förlorar en av matcherna så sätter det sig i huvudet inför nästa match. Jag tycker att det är en liten nackdel.

Det är på onsdag som man tar emot Liverpool på hemmaplan. Det återstår 13 matcher och ser onekligen mörkt ut för Arsenal, i alla fall vad gäller ligatiteln.

- Det är svårare att vinna ligan nu men vi måste fortsätta att kämpa till slutet. Vi har sett sedan starten att alla kan tappa poäng mot alla. Självklart hade det varit bättre att vinna (på söndagen) och mot Man United men det är som det är, säger franske vänsterbacken Gael Clichy till klubbens hemsida.

- Vi måste fortsätta kämpa. Vi måste vara mer beslutsamma i de avgörande momenten och det bästa vi kan göra är att fortsätta kämpa.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!