Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

David Elm från start igen

1 av 2

Bildbyrån

2 av 2

Scanpix

Sport | 09/02/2010 11:09

Lördagens debutstart lovade gott. Nu sägs det att svensken David Elm spelar från start även i Fulhams match mot Burnley i kväll, och det blir då ett helnordiskt anfall.

Det var i lördags som David Elm gjorde debut i Fulhams startelva mot Johan Elmanders Bolton. Matchen slutade 0-0 men Elm gick bra och Daily Telegraphs läsare gav honom bland annat högst betyg, 8,4, av samtliga på plan.

I dag tar Fulham emot Burnley hemma på Craven Cottage och enligt Expressen, som hänvisar till Daily Mail, kommer Elm att bilda anfallspar med den rutinerade norrmannen Erik Nevland. En tuff uppgift väntar för ett skadedrabbat Fulham.

- Vi måste vara ödmjuka och blygsamma och veta att vi inte är i samma form som vi var strax före jul. Vi har knappt 18 spelare. Det finns inte längre några problem med att välja i den här klubben, säger Roy Hodgson enligt The Times.

Den Sverigebekante Hodgson kan i alla fall glädjas åt att Bobby Zamora är tillbaka i truppen och aktuell för spel.