Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elm hyllas i England

- 10/02/2010, 14:07 -
1 av 4

Bildbyrån

2 av 4

Scanpix

3 av 4

Bildbyrån

4 av 4

Scanpix

Mål och assist mot Burnley i går. I dag hyllas succémannen David Elm i engelsk media.- Han var som en uppenbarelse, säger tränaren Roy Hodgson.

David Elm är namnet på mångas läppar i England efter sitt första Premier League-mål hemma mot Burnley i går kväll. Svensken stod även för en assist, och hyllningarna lät inte vänta på sig.

- Man kan inte göra mycket bättre ifrån sig, hyllar Fulhamtränaren Roy Hodgson till Sky Sports efter segern.

Snart stjärna i Fulham?

Det är inte bara Hodgson som är lyrisk över Elms insats. Flertalet engelska tidningar och sajter som Daily Mirror, Sky Sports och Goal.com beskriver Elm som huvudpersonen i segern.

- Det var ett måste att Elm skulle avgöra. För 550 000 pund, var han billigare att köpa än för en engelsk landslagskapten att tysta sin älskare (syftar på John Terry), skriver Daily Mirror.

- Elm kommer att få mer självförtroende tack vare målet mål och det fantastiskta sätt han spelade fram Danny till det första målet, säger Hodgson.