Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barcelonas skadechock fortsätter

1 av 4

Scanpix

2 av 4

Scanpix

3 av 4

Scanpix

4 av 4

Scanpix

Sport | 10/02/2010 19:35

Sedan tidigare är Dani Alves, Yaya Touré och Eric Abidal skadade. Nu har även ukrainaren Dmitri Chygrynskiy blivit skadad, i vänstra låret.

Barcelonas skadelista blir allt längre. Det är speciellt tufft för klubben då alla skadade spelare tillhör försvaret. Tidigare har högerbacken Dani Alves och defensive mittfältaren Yaya Touré fått skadebeskymmer. Så sent som i går blev Eric Abidal skadad på träning och fransmannen blir nu borta i upp till två månader.

I dag kom ännu en skada i Barças försvar. Ukrainaren Dmitri Chygrynskiy har fått problem med vänster lår och väntas bli borta i en vecka, enligt Barcelonas officiella hemsida. Skadorna ger den katalanska storklubben enorma problem inför mötet med Atlético Madrid på söndag.

Lagkaptenen Carlés Puyol har problem med sin vänsterfot, men tros kunna medverka mot Madridlaget. Förutom skadechocken i försvaret, är Gerard Pique och Rafael Marquez avstängda.

Läs La Liga-bloggen här på Nyheter24