Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bayern München drabbat av mystiskt virus

Scanpix

Sport | 12/02/2010 13:46

Toppmöte i Bundesliga och åttondelsfinal i Champions League stundar för Bayern München. Men nu har flera spelare drabbats av ett mystiskt virus.- Det är ingen bra nyhet, säger Louis van Gaal.

I morgon stöter Bayern München på toppkonkurrenten Borussia Dortmund i Bundesliga, och veckan efter tar man emot Fiorentina i åttondelsfinal i Champions League. Ett stort bakslag har nu drabbat den tyska storklubben. Spelarna Daniel van Buyten, Hans-Joerg Butt, Ivica Olic, Danijel Pranjic och Andreas Goerlitz har drabbats av ett mystiskt virus, som nu sprids inom omklädningsrummet.

- Vi har fått in ett virus i omklädningsrummet. Det är ingen bra nyhet inför den tuffa veckan som väntar oss med matcher mot Dortmund och Fiorentina, säger Bayerns tränare Louis van Gaal till klubbens hemsida.

Van Gaal tror att fler spelare kommer att drabbas av viruset och klubben har därför satt de redan drabbade spelarna i karantän.