- Foto: Scanpix

KLART: Canales till Real Madrid

Det har länge varit på gång. Nu är det helt klart: Supertalangen Sergio Canales, 18, har skrivit på för Real Madrid.


Racing Santanders jättetalang Sergio Canales har fått många toppklubbar att höja på ögonbrynen den senaste tiden.

Real Madrid har, inte helt oväntat, visat stort intresse för spelaren. Och de senaste veckorna har det rapporterats vara så gott som klart att 18-åringen flyttar till "Los Blancos".

Nu går Real ut på sin officiella hemsida och presenterar övergången som officiell.

Mittfältaren har skrivit på ett sexårskontrakt, men kommer att stanna i Racing fram till slutet av säsongen. Om Madridklubben inte imponeras så pass att man redan i sommar bestämmer sig för att behålla Canales – kommer han att lånas ut även nästa säsong för att utvecklas.

Tidningen Marca uppger att affären är värd fem miljoner euro.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.