1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
Ronaldo kramar om Kaká. Portugisen gjorde två mål när Real Madrid besegrade Xerez med 3-0. - Foto: SCANPIX/AP
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Real Madrid knappar in på Barca

Cristiano Ronaldo blev tvåmålsskytt när marängerna krossade Xerez med hela 3-0. Det dröjde dock ända in till den andra halvleken innan matchens första mål gjordes.

Det dröje väldigt länge men när det första målet väl kom följde de andra tätt efter när Real Madrid krossade jumbon Xerez på bortaplan med 3-0.

Hemmalaget höll ut länge och gav de svårspelade gästerna en rejäl match innan Alvaro Arbeloa efter dryga timmen spräckte nollan. Högerbacken kom nästan helt fri mot målvakten och gjorde målet lika bra som en anfallare hade gjort när han kyligt rullade in matchens första mål.

Minuterna därpå skulle tvåan komma. Den här gången var det den återvändande portugisen Cristiano Ronaldo som nätade. Stjärnan skulle dessutom utöka sin målskörd när endast två minuter senare gjorde matchens sista mål.

Real Madrid knappade i och med segern in på serieledarna Barcelona, som i morgon ställs mot Atletico Madrid.