Äntligen, Zlatan!

Zlatan Ibrahimovic bröt den 462 minuter långa måltorkan mot Atlético Madrid. Men det räckte inte. Atlético vann med 2-1.

Barcelonastjärnan Zlatan Ibrahimovic har fått utstå tuff kritik under 2010. Bara ett mål hade det blivit under det nya året inför mötet med Atlético Madrid i kväll. Men efter 462 mållösa minuter, bröt svensken måltorkan efter att ha rakat in bollen i öppet mål på en hörna.

Men dessförinnan hade Atlético gjort två vackra mål. Diego Forlan löpte sig fri och prickade in 1-0, och bara minuter senare knorrade Simao in 2-0 på frispark.

2-1 var resultatet i halvtid och det skulle inte bli fler mål i matchen. Resultatet innebar Barcelonas första förlust i ligan den här säsongen och de regerande mästarna är nu bara två poäng före Real Madrid.