Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Terry och Bridge kan träffas tre gånger under en vecka

1 av 5

2 av 5

3 av 5

John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan.
4 av 5

John Terry och Wayne Bridge i Chelseatröjan.

Scanpix

Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med.
5 av 5

Wayne Bridge med Vanessa Perroncel som han har ett barn med.

Alloverpress

Sport | 15/02/2010 15:54

De engelska landslagsstjärnorna drabbar samman om två veckor.

Chelseas John Terry och Manchester Citys Wayne Bridge har ännu inte talat med varandra sen det avslöjades att Terry haft en affär med Bridges ex-flickvän Vanessa Perroncel.

Men om två veckor tvingas de samman - tre gånger under en vecka. Först möts Chelsea och Manchester City i Premier League. Det kommer med stor sannolikhet smälla rejält i straffområdet när det ska slås hörnor o frisparkar.

Några dagar senare blir det ännu mysigare för duon, det är då de ska försöka undvika varandra under Englands landslagssamling och match mot Egypten. Att förbundskaptenen Fabio Capello kommer att begära ett enskilt möte med de båda försvarsspelarna är ingen högoddsare.

Sen kan det bli så att de båda spelarna drabbar samman ännu en gång i FA-cupen. Då måste City först slå Stoke i den femte omgången nästa vecka, knappast en omöjlig uppgift.

Det kan bli rekordveckor för de engelska tabloiderna.