Beckham: "Vi skulle gjort fler mål"

Milan dominerade Champions League-mötet med Manchester United på San Siro. Ändå blev det förlust och David Beckham menar att Milan borde varit effektivare.

Ronaldinho gjorde 1-0 redan efter tre minuter i stormatchen mellan Milan och Manchester United och därefter dominerade hemmalaget matchen. Milanolaget hade flertalet lägen att utöka ledningen, men man hade inte marginalerna på sin sida.

Huvudpersonen i fokus inför matchen var ingen mindre än David Beckham, som ställdes mot sitt gamla klubb. Beckham spelade från start, men blev utbytt i den 72:a minuten.

Efteråt beskrev han matchen som fantastisk, men samtidigt var han besviken över Milans ineffektivitet i straffområdet.

- Atmosfären var fantastisk och det var otroligt att spela mot mitt gamla lag, säger Beckham enligt Goal.com.

- Vi började matchen bra och skulle gjort fler mål. När man spelar mot lag som United, måste man ta tillvara på sina chanser eller annars blir matchen väldigt svår.